На виконання вимог статті 34 Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» в ПРАТ «УКРАГРО НПК» створюється дорадчий орган - аудиторський комітет. Основною метою діяльності аудиторського комітету є проведення прозорого конкурсу з відбору суб’єктів аудиторської діяльності для проведення аудиту фінансової діяльності ПРАТ «УКРАГРО НПК» та обґрунтування рекомендацій за його результатами.

Кваліфікаційні вимоги до членів аудиторського комітету: незалежність (особа не повинна бути працівником ПРАТ «УКРАГРО НПК» та мати родинні зв’язки з працівниками ПРАТ «УКРАГРО НПК»); особа повинна мати відповідні знання (фінанси, аудит, правознавство, кадрова робота), професійні навички, необхідні для виконання обов’язків членів Комітету та не мати судимості за корисливі злочини. Члени аудиторського комітету здійснюють свою діяльність на безоплатній основі.

Пропонуємо, в строк до 5 квітня 2019 року, бажаючим особам, що відповідають кваліфікаційним вимогам, надати пропозиції щодо участі в аудиторському комітеті ПРАТ «УКРАГРО НПК», на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..