26-27 травня 2016 року на базі підрозділів «Черкаси» та «Безводний аміак» з метою підвищення кваліфікації було проведено навчально-методичні заняття менеджерів та керівників підрозділів.

         На протязі першого дня були підведені підсумки роботи компанії та всебічно вивчені причини, які не дозволили досягнути ще кращих результатів. Особлива увага була приділена досягненням підрозділу «Безводний аміак» за минулі роки та в складних умовах весни 2016 року.

         Робочий день 27 травня розпочався з оглядової екскурсії територією та виробничими приміщеннями підрозділів. Працівники центрального офісу та інших підрозділів були приємно вражені змінами, яких вдалося досягти за останній час. Далі, окремими групами, всі учасники пройшли 8 навчально-методичних пунктів, на яких спеціалісти компанії висвітлювали передовий досвід усіх процесів: виробництва, продажу, відпуску добрив та надання послуг підрозділами. Результат такого обміну досвідом - покращення своєчасного та швидкого обслуговування клієнтів — основної мети роботи компанії.

           За підсумками було нагороджено найуспішніших менеджерів та керівниківє, що є стимулом для усіх працівників компанії.  

             Такий захід в «УКРАГРО НПК» вже став традиційним, допомагає згуртуванню великого колективу менеджерів, підвищенню їх взаємовиручки та поліпшенню організації робочого процесу на підрозділах компанії.